V četrtek, 13. 6. 2024, je v Športni dvorani na Trebelnem potekala kulturna prireditev ob koncu vrtčevskega leta, ki so jo pripravili otroci iz Vrtca Mokronožci, iz podružnične enote Trebelno in njihove vzgojiteljice. Na odru so se nam predstavili prav vsi otroci iz oddelkov Pikapolonice, Metuljčki, Žabice in Medvedki.

Vrtec je kraj, kjer majhni potrebujejo velike in veliki potrebujejo majhne. Vrtec je kraj, kjer skupaj rastemo, se povezujemo, delimo ljubezen in prijateljstvo. In kaj zmoremo v našem vrtcu ko združimo vse to in še besedo, ples, petje in dramsko igro, pa smo pokazali na naši zaključni prireditvi. Strokovne delavke smo bile neizmerno ponosne na prav vsakega otroka, saj so se vsi neizmerno potrudili in pokazali, da zmorejo in da si upajo. Verjamemo, da ste bili tudi vi starši in vsi drugi, ki ste skupaj z nami delili te čudovite trenutke, ponosni na vse te otroke. Prireditev je bila polna pozitivnih čustev, ki so se prepletala tako na odru, kot tudi pod njem in za kar smo vam neizmerno hvaležni.

Ob tej priložnosti smo v ozadju pripravili tudi priložnostno razstavo likovnih del otrok, po letnih časih,  ki so nastali tekom šolskega leta in na kateri smo razstavili likovne izdelke otrok, in prav vsak otrok se je predstavil s svojim izdelkom.

Hvala vsem, ki ste nam tako ali drugače pomagali pri uresničitvi naše ideje. In upamo, da bomo še kdaj skupaj ustvarili kaj tako čudovitega.

 

Zapisala koordinatorica prireditve: Nataša Robek