SKUPINA RIBICE

vzgojiteljica: Barbara Dolenc
pom. vzgojiteljice: Kaja Košale
pom. vzgojiteljice: Tjaša Dobnik

Miklavževanje

Tako kot vsako leto, tudi letošnje leto Miklavž ni pozabil na male in velike našega vrtca.

V četrtek, 6. 12. 2018, smo se zbrali v večnamenskem prostoru, da skupaj odkrijemo, če nas je ponoči obiskal Miklavž. Seveda ni pozabil na tako pridne otroke kot so otroci našega vrtca. Poleg pisma, ki nam ga je napisal, so nas čakale še knjige, ki bodo polnile našo knjižnico ter suho sadje, s katerim smo okrepili naše trebuščke.

 

Praznični sejem

V soboto, 1. 12. 2018, se je na naši šoli odvijal praznični sejem, kjer smo se s svojimi izdelki predstavili tudi vrtičkarji. Izdelali smo različne izdelke, ki so jih lahko obiskovalci izbrali in s prostovoljnimi prispevki obogatili šolski sklad, katerega sredstva koristimo tudi otroci vrtca. Za vse, ki se prazničnega sejma niste mogli udeležiti, pa si izdelke lahko izberete še v kotičku, v večnamenskem prostoru našega vrtca.

Zahvaljujemo se Vam za sodelovanje in vse prostovoljne prispevke.

 

Naš čebelnjak

V sklopu tradicionalnega slovenskega zajtrka smo spoznali, kakšne so, kaj jedo in zakaj so koristne čebele. Ker smo imeli veliko škatel, smo se odločili, da ustvarimo čisto pravi čebelnjak. Pole papirja smo poslikali z barvami, nato pa jih prilepili na škatle. Tudi majhne kartončke smo poslikali z barvami in ustvarili panjske končnice. Sedaj čebelnjak krasi skupni prostor vrtca in občasno se ustavimo pri njem ter poslušamo, če čebelice spijo ali bedijo. Emoji
Stran 1 od 41234