SKUPINA ČEBELICE

vzgojiteljica: Suzana Ručman,
pom. vzgojiteljice: Manja Tišlar

Pohod v okviru projekta Mali sonček

Otroci oddelka Čebelice smo se danes odpravili na pohod proti Loščam. Obrali smo jo po makadamski poti med travniki, se poslikali pri mostičku, se ustavili pri gasilskem domu, kjer smo se dodobra okrepčali in se utrujeni vrnili nazaj v vrtec, kjer smo preostanek dopoldneva izkoristili za igro na vrtčevskem igrišču.

Poletni dan malo drugače

Končno smo dočakali lepe sončne dni, ko lahko uživamo zunaj, zato smo se v petek odločili, da bo dopoldne nekaj posebnega. Imeli smo piknik na terasi. Tako smo malico in kosilo pojedli kar zunaj. Imeli smo se super.

Zaključno srečanje oddelka Čebelice

V sredo, 5. 6. 2019, se potekalo zaključno srečanje oddelka Čebelice. Staršem smo se prestavili s kratkim kulturnim programom, kjer smo igrali, peli, deklamirali in plesali. Ob koncu so otroci prejeli priznanja za trud, ki so ga izkazali tekom leta. V drugem delu pa smo se družili na vrtčevskem igrišču, kjer so otroci uživali v igri in odličnih dobrotah, za katere so poskrbeli starši.

Igra z lutkami

V tem šolskem letu smo v našem oddelku veliko časa namenili prosti igri z lutkami. Otroci so se preko lutke izražali na različne načine. Na pomoč pa so nam priskočili tudi starši, saj so doma skupaj z otrokom izdelali lutko, katero je otrok ostalim ponosno predstavil. Ob koncu pa smo v garderobi izdelali razstavo izdelanih lutk.

Igrajmo se s starši

V četrtek, 23. 5. 2019, smo se na popoldanskih delavnicah družili otroci in starši oddelka Čebelice. Skupaj smo se zabavali ob različnih gibalno-rajalnih igrah. Preživeli smo prijetno gibalno popoldne.

Stran 1 od 512345