Spoštovani starši!

Vlada RS je sprejela nov odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja.  Vrtci, ki se nahajajo v regijah, ki imajo slabo epidemiološko stanje (Jugovzhodna Slovenija, Goriška in Posavska regija), kamor spadamo tudi mi, so še naprej ZAPRTI, oziroma se po sklepu župana lahko zagotavlja njihovo delovanje v zmanjšanem obsegu, za starše, ki so zaposleni in varstva za otroka ne morejo zagotoviti na drug način.

Še vedno velja, da starši prinesete potrdilo delodajalcada opravljate delo, ki je nujno za državo in družbo in izjavo, da je otrok zdrav in da zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo. Izjeme za nujno varstvo pod drugačnimi pogoji, žal v naslednjem tednu še ne bodo mogoče.

Prisotnost svojih otrok za naslednji teden lahko tisti, ki obiskujete vrtec   oddate že v vrtcu, ostali pa lahko prisotnost POTRDITE do petka, 22. 1. 2021, do 11. ure. Obvezno navedite katere dni bo vaš otrok potreboval varstvo ter kdaj ga boste zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.

 Vsi starši, ki boste sami poskrbeli za varstvo svojega otroka, boste še naprej opravičeni plačila za vrtec.

Hvala za razumevanje.

Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca