Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Glede na spremembe Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja tudi v tednu od 18. 1. 2021 do 22 .1. 2021.

Vrtci tako v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Še vedno velja, da starši prinesete potrdilo delodajalcada opravljate delo, ki je nujno za državo in družbo in izjavo, da je otrok zdrav in da zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo (po Sklepu župana Občine Mokronog –Trebelno). Izjeme za nujno varstvo pod drugačnimi pogoji, žal v naslednjem tednu še ne bodo mogoče.

Prisotnost svojih otrok za naslednji teden lahko tisti, ki obiskujete vrtec   oddate že v vrtcu, ostali pa lahko prisotnost POTRDITE do petka, 15. 1. 2021, do 11. ure. Obvezno navedite katere dni bo vaš otrok potreboval varstvo ter kdaj ga boste zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.

 Vsi starši, ki boste sami poskrbeli za varstvo svojega otroka, boste še naprej opravičeni plačila za vrtec.

Hvala za razumevanje.

Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca