Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije včeraj sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Z novim odlokom, ki bo začel veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, je do vključno 18. januarja 2021 podaljšan trenutno veljavni Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja (Uradni list RS, št. 204/20).

Vrtci tako v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku).

Še vedno velja, da starši prinesete potrdilo delodajalcada opravljate delo, ki je nujno za državo in družbo in izjavo, da je otrok zdrav in da zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

Prisotnost svojih otrok za naslednji teden POTRDITE do sobote, 9. 1. 2021, do 11. ure. Obvezno navedite katere dni bo vaš otrok potreboval varstvo ter kdaj ga boste zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.

 Vsi starši, ki boste sami poskrbeli za varstvo svojega otroka, boste še naprej opravičeni plačila za vrtec.

Hvala za razumevanje.

Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca