Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Vlada RS sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki velja do 18. aprila 2021.

Z dnem 12. 4. 2021 se ponovno za vse otroke odpirajo vrtci. Pravila in omejitve pa ostajajo v celoti enaka, kot so veljala v tednu pred zaprtjem.

V vrtec lahko pridejo le zdravi otroci v spremstvu zdrave osebe. Pri tem je potrebno upoštevati priporočila NIJZ (razkuževanje in obvezna uporaba maske za odrasle, ki vstopajo v vrtec).

Prosim, da vaši vzgojiteljici sporočite prisotnost vašega otroka do petka, 9. 4. 2021, do 11. ure. Obvezno navedite kdaj boste otroka zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov, saj je to pomembno, ker moramo ustvariti stalne skupine (mehurčke) glede na priporočila Nijz-ja. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.

Vhodi v vrtec za posamezne skupine ostajajo enaki kot pred zaprtjem vrtca (Škratki – pri športni dvorani, Sovice – pri garderobi razredne stopnje, ostali oddelki  – garderoba vrtca).

Hvala za razumevanje.

Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca