Mokronog, 17. 12. 2020

Spoštovani starši!

Vlada je včeraj zvečer na seji sprejela več aktov v povezavi z epidemijo covida-19, med njimi je tudi podaljšanje epidemije do 30. januarja 2021. To pomeni, da glede vrtca ni prišlo do sprememb.

Vrtci bodo tako tudi še v prihodnjem tednu izvajali programe v omejenem obsegu, ki zagotavljajo nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Še vedno velja, da starši prinesete potrdilo delodajalcada opravljate delo, ki je nujno za državo in družbo in izjavo, da je otrok zdrav in da zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo

Prisotnost svojih otrok za naslednji teden POTRDITE do petka, 18. 12. 2020, do 11. ure. Obvezno navedite katere dni bo vaš otrok potreboval varstvo ter kdaj ga boste zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.

Prav tako vas naprošamo, da nam napišete, če boste potrebovali varstvo zadnji teden v decembru (od 28.-31.12.2020), ko bo večina podjetij imelo kolektivne dopuste. Napišite prosim, kateri dan potrebujete varstvo in od kdaj do kdaj.

Vsi starši, ki boste sami poskrbeli za varstvo svojega otroka, boste še naprej opravičeni plačila za vrtec.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.                                                                                                                                   Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca