Spoštovani starši!

Danes smo prejeli okrožnico Ministrstva za šolstvo, da je Vlada Republike Slovenije v sredo, 30.12. 2020, v poznih večernih urah zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19, ki bo v veljavi do 8. 1. 2021.

Vrtci tako v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku).

Še vedno velja, da starši prinesete potrdilo delodajalcada opravljate delo, ki je nujno za državo in družbo in izjavo, da je otrok zdrav in da zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

Prisotnost svojih otrok za naslednji teden POTRDITE do sobote, 2. 1. 2021, do 11. ure. Obvezno navedite katere dni bo vaš otrok potreboval varstvo ter kdaj ga boste zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.

Vsi starši, ki boste sami poskrbeli za varstvo svojega otroka, boste še naprej opravičeni plačila za vrtec.

Hvala za razumevanje.

V novem prihajajočem letu vam želimo veliko zdravja, sreče, predvsem pa pozitivne energije, da premagamo bolezen in končno zaživimo normalno življenje.

 

Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca