AKTUALNE INFORMACIJE ZA VRTCE ZA OBDOBJE OD 9. DO 13. 11. 2020
V skladu z odločitvijo Vlade Republike Slovenije na današnji seji vam sporočamo, da vrtci v prihodnjem tednu , od 9. 11.-13. 11. 2020, nadaljujejo delo na enak način kot do sedaj.
Vrtci bodo tudi v prihodnjem tednu izvajali programe v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.
Še vedno velja, da starši prinesete potrdilo delodajalca, da opravljate delo, ki je nujno za državo in družbo. Prav tako morate s sabo prinesti podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo, če boste otroka v vrtec pripeljali prvič od kar poteka nujno varstvo (po sklepu župana Občine Mokronog –Trebelno o določitvi izjeme glede odprtja vrtca z dne 23. 10. 2020).

Svojo potrebo po varstvu sporočite vzgojiteljici do petka, 6. 11. 2020, do 11 ure. Obvezno navedite katere dni bo vaš otrok potreboval varstvo ter kdaj ga boste zjutraj pripeljali in popoldne odpeljali domov. Podatke nujno potrebujemo zaradi organizacije dela.
Vsi starši, ki boste sami poskrbeli za varstvo svojega otroka, boste opravičeni plačila za vrtec.
Hvala za razumevanje in ostanimo zdravi.
Polona Kralj Zupančič, vodja vrtca